Over ons

Let's be "sportief" again! 

Fit zijn, plezier beleven aan het bewegen op elke leeftijd en dit allemaal zonder pijn en kwetsuren...dat willen we toch allemaal!?

Evelyne en Annelies

Het ontstaan van de Fitfabriek

Maar zo eenvoudig is dat niet altijd.

We weten vaak niet welke sportlessen onze gemeente allemaal te bieden heeft. We zetten het sporten "on hold" door die pijnlijke rug en knie... En geef toe : voor bepaalde leeftijdsgroepen is het aanbod zeer beperkt!

En zo is de Fitfabriek ontstaan. Kinesitherapeuten, sportcoaches en sportliefhebbers slaan de handen in mekaar en maken het voor jou heel eenvoudig : Wil je sporten of bewegen? Dan moet je bij de Fitfabriek zijn!

Samen naar jouw doel

In onze Fabriek zijn namelijk gezonde, bewegende lijven in de maak, maar zeker niet alleen dat. Er rollen ook bulderlachen van de band want de nadruk ligt op plezier en pijnloos bewegen. 

"Under construction" is het motto van de Fitfabriek. Want iedereen weet dat het begin het moeilijkste is en dat er soms hard werk komt bij kijken. Al zijn we ervan overtuigd dat als je een voet binnenzet in onze Fabriek, het zo leuk zal zijn dat de tijd vliegt en je alleen maar plezier zal beleven!

Beginner of reeds een fervente sporter? 

In de Fitfabriek werken we samen naar jouw doel !

 

PRIJS?

Dit is afhankelijk van les tot les!

Kijk bij "aanbod", scroll naar de les van keuze: in de gele kader kan je de prijs vinden.

Proefles? Sommige lesgevers bieden proeflessen aan, anderen een vaste "proefdag". Ook hier contacteer je best de lesgever zelf om zeker te zijn

INSCHRIJVEN?

per groepsles kan je (ook in de gele kader onderaan) de gegevens van de lesgever vinden! Contacteer deze, dan kan je zeker vlot starten!