Pilates | Ronda

Maandag, van 20:00 tot 21:00.Maandag, van 19:00 tot 20:00.

Voor wie?

 "Iedereen is welkom! Wil jij je lichaam versterken en flexibeler maken? Pilates is geschikt voor elke leeftijd. Nederlandstalig of Engelstalig, de lessen kunnen in de 2 talen doorgaan. Door de nadruk te leggen op het versterken van de diepere spieren wordt jouw lichaam strakker maar is het eveneens geschikt voor mensen met rugpijn."

 

Wat?

Ronda: "Pilates ontspant en recht de wervelkolom, corrigeert onevenwichtigheden in de spieren en verbetert de lichaamshouding. Daarnaast stimuleert het de algemene stabiliteit, flexibiliteit en corrigeert het de werking van gewrichten. Gedurende 1 uur richten we ons op de 6 principes van de originele Pilates: concentratie, centrum, controle, ademhaling, precisie en vloeiende beweging en eveneens leggen we de nadruk op diepe ademhaling en gecontroleerde bewegingen."

Wie zijn we?

Ronda: "ik heb Amerikaanse roots maar woon ondertussen al 14 jaar in België. Ongeveer 9 jaar geleden ben ik uit de zakenwereld gestapt en heb ik van mijn passie voor fitness mijn werk gemaakt. Sindsdien geef ik les in Pilates en Yoga. Pilates heeft mijn leven van van binnen uit veranderd, ik kreeg er een betere houding door en betere workout gewoontes. Pilates is een moment waarop ik voor mezelf zorg en dat wens ik jou ook van harte! Ik kijk er al naar uit met jou van start te gaan!

Inschrijvingen verlopen via de lesgever

10 euro/les, 90 euro /10 beurtenkaart

ronda@breathingvitality.com

 

Volwassenen