Pilates | Petra

Dinsdag, van 20:00 tot 21:00.Woensdag, van 09:00 tot 10:00.

Voor wie?

Petra: Pilates is een veilige methode die door iedereen beoefend kan worden ongeacht het fysieke niveau of eerdere bewegingservaring.
Extra gewichten en weerstand worden persoonlijk aangepast. (Niet voor mensen die willen werken aan uithouding of conditie) Het is een aangename manier van bewegen vooral geschikt voor mensen die lekker in hun vel willen zitten en bezig willen zijn met hun lichaam.  

Wat?

Petra:" Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie , ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt zijn.  De oefeningen versterken je bekkenbodem, beschermen je rug in het dagelijkse leven en zorgen voor een goede houding. Pilates vermindert stress en je voelt je algemeen beter."

Wie ben ik?

Petra: "Ik ben kinésitherapeute  gespecialiseerd in relaxatie, bekkenbodem en zwangerschap. Ik ben momenteel ook een opleiding bezig als Yogadocente. Mijn sleutelwoorden tijdens een les zijn AANVAARDEN / ONT-MOETEN / HET IS OK / ADEM IN EN UIT / NU IN HET MOMENT/ LICHAAM EN GEEST IN BALANS"

(de les op dinsdag, woensdag en donderdag bij Petra is VOLZET! Gelieve haar niet meer te contacteren )

https://studio.breathingvitality.com

Inschrijvingen verlopen via de lesgever

10 euro/les, 90 euro /10 beurtenkaart

ronda@breathingvitality.com

(de les op dinsdag, woensdag en donderdag bij Petra is VOLZET! Gelieve haar niet meer te contacteren )

Volwassenen
Senioren