KIDS zelfverdediging

Woensdag, van 17:00 tot 18:00.

stopt om 17.50

Wat en Voor wie:  

Zelfverdediging 8-12 jaar.  

Zelfverdediging en vecht- en verdedigingssporten is iets van alle tijden. De oude Grieken en Romeinen gebruikten dit naast een manier om zichzelf te verdedigen ook als een vorm van fitness.  

Vecht- en verdedigingssporten hebben vele voordelen. Op lichamelijk vlak voor onder andere kracht, lenigheid en uithouding.  Daarnaast zijn er enkele psychologische voordelen: het zelfvertrouwen groeit, mensen voelen zich beter en zelf zekerder en veiliger.   

In onze trainingen zelfverdediging Kids wordt er gekeken naar de mogelijkheden voor kinderen om zich uit te leren leven in veilige zelfverdedigingstechnieken en al spelenderwijs iets bij te brengen. 

Voor wie: 8-12 jaar 

Wanneer: Woensdag 17.00-17.50 

Inschrijven: Bel naar Sean: 0496 840 715, mail naar Seanwauters@gmail.com of schrijf in op www.kinebijvechtsporten.be. 

Prijs: Tijdelijke lanceringsprijs: 5€ per training, 2 trainingen gratis 

Wie is Sean: 

Sean is zelf afkomstig uit Grimbergen. Sinds zijn 2002 jaar doet hij actief aan Judo. In 2013 startte hij met Historisch Schermen en Middeleeuws Zwaardvechten, een variante op schermen met andere wapens. In 2020 startte hij in Grimbergen zijn eigen schermschool (Ex Cineribus Grimbergen). Hij is kinesitherapeut, gespecialiseerd in revalidatie bij vechtsporten en doet actief aan onderzoek rond verschillende vechtsporttechnieken en letselpreventie bij vechtsporten.  Verder is hij ook vader van 2 kindjes die hem hebben geïnspireerd de lessen zelfverdediging op te starten.  

Inschrijvingen verlopen via de lesgever

2 gratis proeflessen

9 euro/les of 80 euro/10beurtenkaart

Bel naar Sean: 0496 840 715, mail naar Seanwauters@gmail.com of schrijf in op www.kinebijvechtsporten.be. 

Kinderen