HIIT For Fit

Woensdag, van 19:00 tot 19:30.Zondag, van 11:00 tot 11:30.Woensdag, van 19:30 tot 20:00.Zondag, van 11:30 tot 12:00.

ZOOM: telkens 1 les voor de hele groep
LIVE: 1 start to HIIT en 2 lessen voor gevorderden

Wil je graag sporten op een tijdsefficiente manier en mag het dan meteen ook met een knaller zijn? Dan is HIIT echt iets voor jou! Kort maar krachtig, zo kan je het het beste omschrijven. Gewapend met veel sportkriebels en een fles water (dat we als dortlesser maar tevens ook als gewicht gebruiken) zweten we samen slechts 20 minuten lang. Ok voorafgegaan door een tiental minuten opwarming ;-) zijn we 30 minuutjes aan het bewegen.

We doen 10 oefeningen waarbij alle lichaamsdelen aan bod komen. Zijn de armen moe, dan kunnen de benen het bij de volgende oefening bijvoorbeeld even overnemen. Zo kunnen we stevig blijven doorgaan. En dat telkens op heerlijke opzwepende muziek. Meermaals wordt het als een mini-fuifje bekeken!

Elke oefening wordt slechts 20seconden uitgevoerd met telkens 10 seconden rust ertussen. Tijdens de oefening wordt je gestimuleerd om maximaal te gaan, maar elke oefening is zeer eenvoudig aan te passen, waardoor je alles kan doen op jouw niveau, jouw maximum. 

We sporten dus vaak met een hele grote variatie aan sportievelingen en sportliefhebbers.

Interesse? Laat het zeker weten

Inschrijvingen verlopen via de lesgever

 

Yes, de lessen kunnen weer live doorgaan op het vliegveld van Grimbergen. Inschrijven is echter ook noodzakelijk op www.hiitforfit.be/lessen. Ben je nog nooit geweest? Stuur dan even een email zodat ik jouw gegevens heb!

Ooit al les gevolgd, dan krijg je voorrang. Zo kunnen alle gekochte beurtenkaarten als eerste de kans krijgen om gebruikt te worden!

De online lessen gaan ook nog door via ZOOM. Voor de maand mei zijn deze inschrijvingen ook afgelopen. Wil je er toch nog graag bij, of wil je eens een les proberen? Stuur een email aub!(info@hiitforfit.be)

Volwassenen